Kringloop winkel de Cirkel

Kom eens kijken bij onze gezellige kringloopwinkels in Deventer en Borculo.

Wij bezorgen uw aankoop(en) tot aan de deur, en op korte termijn. 

Kringloop De Cirkel Arnhemstraat 16, 7418CL Deventer

Reactie plaatsen

Reacties

michael
14 dagen geleden

Wat een goed bedrijf snelle ontruiming en alles netjes achter gelaten echt een aanrader

rudo
een maand geleden

Het ouderlijk huis laten uitruimen om weer te kunnen opleveren aan de woningbouw. Wat een monsterklus was dit om naast al het inventaris ook nog die vele lagen behang af te steken en trappen van vloerbedekking en lijmresten te ontdoen. Wij zijn zeer dankbaar dat deze klus ons uit handen is genomen en raden dat iedereen aan . Het team van KDC zijn hard werkende, no nonsens en eerlijke mensen die de afspraken na komen en als het iets tegenvalt het alsnog voor je oplossen. Het geeft een veilig en vertrouwd gevoel.

Lijdi
3 maanden geleden

4 dagen geleden tot volle tevredenheid het appartement ontruimd. Alles ging vlot en netjes. Een leuke enthousiaste groep mensen die hard werkten. Als je iets vroeg was niets hun teveel.
Kan niet anders zeggen dan heel tevreden. En mannen bedankt voor het vele werk dat door jullie verzet is. Joop bedankt voor het leuke contact.

Hans van den Brink
4 maanden geleden

Zojuist heeft de oplevering van het huurhuis van mijn schoonvader plaatsgevonden. Dat was vorige week ontruimt door het team van KDC. Het moest volgens de richtlijnen van Portaal Utrecht. De opzichter die kwam kijken was zeer tevreden! Dus alle lof voor jullie inspanningen.

Emma Zieremans
4 maanden geleden

Waren best snel klaar en prima opgeruimd
Top hoor had verwacht dat het veel langer z9u duren maar eigelijk was het zo klaar vriendelijke mensen
Begonnen om half 10 en rond 15.00 alles klaar

P.A.E. Muller
6 maanden geleden

Heldere afspraken die zijn nagekomen. Goed op elkaar afgestemde collega's die van aanpakken weten. Hadden ingeschat dat het in 1 dag afgerond kon worden, maar er was toch meer afval die niet in de vrachtwagen paste, was geen enkel probleem. De volgende ochtend alsnog de restanten afgevoerd. Een bijzonder prettige samenwerking met vaklui,een echte aanrader.

ankevanhuizen
7 maanden geleden

afgelopen week heeft het team van KDC de woning van mijn vader ontruimd. Twee hele lange dagen voor het team, maar wij waren er heel erg blij mee. Goeie afspraken, altijd op tijd en goed en snel contact met Joop van de Cirkel in Deventer. Aanrader voor iedereen die voor een ontruiming komt te staan. Het was een monsterklus aangezien er heel veel bewaard was in al die jaren maar huis was helemaal leeg vloerbedekking, laminaat alles eruit Helemaal top Thanks mannen van KDC!!!

p.o.regout
7 maanden geleden

Nou, jaren geleden van alles gekocht,met name een wasdroger is nog steeds optimaal in gebruik..en heel netjes toen de oude kapotte meegenomen.
Is blijkbaar hun verdien model, de goede service.
Toi,toi,toi.

Miranda van der Kaaij
8 maanden geleden

Van de week hebben de mannen van KDC het huis ontruimd van mijn moeder. En hun hebben het zo goed gedaan en netjes. Wij als kinderen kunnen alleen maar alle respect en lof uitspreken voor deze mannen van KDC. Hoe ze om gingen met de spullen, keurig, netjes en schoon achter gelaten het huis. Echt top. Wij willen dit bedrijf echt bij iedereen aanbevelen . Mannen van KDC bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan zo goed zo netjes en zo schoon achter gelaten. Heel erg bedankt hier voor. Namens de kinderen van onze moeder.

Familie de Boer
9 maanden geleden

Recentelijk heeft het team van KDC de verhuizing van alle spullen naar Woonzorgcentrum -en de ontruiming geregeld van het oude appartement van mijn schoonouders. Van begin tot het einde is alles goed en snel verlopen.Nette communicatie, afspraken worden na gekomen en een top team die kei hard -en netjes werkt. Wij zijn super tevreden. Kortom:”AANRADER”.

Rating: 4.4285714285714 sterren
7 stemmen