Kringloop winkel de Cirkel

Kom eens kijken bij onze gezellige kringloopwinkels in Deventer en Borculo.

Wij bezorgen uw aankoop(en) tot aan de deur, en op korte termijn. 

Kringloop De Cirkel Arnhemstraat 16, 7418CL Deventer

Reactie plaatsen

Reacties

Miranda van der Kaaij
11 dagen geleden

Van de week hebben de mannen van KDC het huis ontruimd van mijn moeder. En hun hebben het zo goed gedaan en netjes. Wij als kinderen kunnen alleen maar alle respect en lof uitspreken voor deze mannen van KDC. Hoe ze om gingen met de spullen, keurig, netjes en schoon achter gelaten het huis. Echt top. Wij willen dit bedrijf echt bij iedereen aanbevelen . Mannen van KDC bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan zo goed zo netjes en zo schoon achter gelaten. Heel erg bedankt hier voor. Namens de kinderen van onze moeder.

Familie de Boer
15 dagen geleden

Recentelijk heeft het team van KDC de verhuizing van alle spullen naar Woonzorgcentrum -en de ontruiming geregeld van het oude appartement van mijn schoonouders. Van begin tot het einde is alles goed en snel verlopen.Nette communicatie, afspraken worden na gekomen en een top team die kei hard -en netjes werkt. Wij zijn super tevreden. Kortom:”AANRADER”.

Jan Blom
een maand geleden

KDC heeft recentelijk zowel een verhuizing en een ontruiming voor ons gedaan. Het ging soepel en correct. Prettige mensen; vlot maar ook met respect voor de spullen.
Het is bijzonder prettig dat ze desgewenst ook goede spullen voor hun eigen outlet meenemen en de rest voor je afvoeren.

Ronald
4 maanden geleden

KDC, wat een fijne groep mensen! Ik moest het huis van mijn ouders (door omstandigheden) verkopen, als zoon. Best afhankelijk van helpers, zoals KDC. In 2 fases het huis leeg gehaald (voor en na verkoop) en wow, deze jongens doen het in "now time"! En alles spik en span!
Ook nog extra helpen met verhuizen spullen naar mijn vaders tehuis en opbouwen meubels aldaar.
Echt een hecht, behulpzaam en betrokken team, dat gaat voor je wensen. Het huis is perfect opgeleverd.
En Joop moet ik vernoemen voor het telefonische, persoonlijke en fijne contact! Alles via hem goed geregeld!
Dus, blij met deze mensen te hebben samengewerkt!

Trudy Suithoff
5 maanden geleden

Wat een TOP TEAM! Vanaf het eerste contact tot na de ontruiming toe een prettige, vlotte maar vooral ook vriendelijke mensen. Die weten wat ze doen. Alles keurig verzorgen en naar wens nog even extra klusjes erbij doen met een glimlach op het gezicht. Je ziet dat het een team is die op elkaar is ingespeeld en het met veel plezier samen doen.
Joop die het eerste contact deed, de man ( sorry Ben uw naam vergeten) die langs kwam kijken en meteen regelde dat het zo snel mogelijk in orde gemaakt werd zo vriendelijk!
En de dag zelf mannen die niks te veel was, gezellig met elkaar het werk klaarde! En ook nog even wat extra s deden . Zowel het appartement als het tuintje en de berging tot geregeld.
Een dikke 10 voor het hele team,,

Annemieke
5 maanden geleden

Het KDC team heeft de ontruiming van de ruime éénsgezinswoning en tuin van onze overleden vader heel snel en netjes uitgevoerd. Het contact met Joop in het voortraject verliep prettig en helder. Tijdens de ontruiming was er zo nodig even contact met Jimmy, waardoor er geen misverstanden waren. De andere mensen in het team werkten ook netjes en iedereen was heel beleefd, dat wil je graag in een moeilijke periode. In een dubbele bodem van een kluis werden nog dierbare documenten gevonden die aan ons werden overhandigd, heel fijn. Alle afspraken zijn volledig nagekomen en de vertrekken zijn netjes schoon opgeleverd.
Kortom, een professioneel en betrouwbaar KDC team!

PAUL CARDWELL
een jaar geleden

Joop and his team did a fantastic job in carrying out my verhuizing and ontruiming. They work really well together with good attention to details and instructions. Even when problems did arise they calmly went about finding a solution. It was a long day but their enthusiasm for the job was always present. A big thankyou to them for their valued help during what is a stressful event.

Rating: 4.3333333333333 sterren
6 stemmen