Kringloop winkel de Cirkel

Kom eens kijken bij onze gezellige kringloopwinkels in Deventer en Borculo.

Wij bezorgen uw aankoop(en) tot aan de deur, en op korte termijn. 

Kringloop De Cirkel Arnhemstraat 16, 7418CL Deventer

Reactie plaatsen

Reacties

Trudy Suithoff
16 dagen geleden

Wat een TOP TEAM! Vanaf het eerste contact tot na de ontruiming toe een prettige, vlotte maar vooral ook vriendelijke mensen. Die weten wat ze doen. Alles keurig verzorgen en naar wens nog even extra klusjes erbij doen met een glimlach op het gezicht. Je ziet dat het een team is die op elkaar is ingespeeld en het met veel plezier samen doen.
Joop die het eerste contact deed, de man ( sorry Ben uw naam vergeten) die langs kwam kijken en meteen regelde dat het zo snel mogelijk in orde gemaakt werd zo vriendelijk!
En de dag zelf mannen die niks te veel was, gezellig met elkaar het werk klaarde! En ook nog even wat extra s deden . Zowel het appartement als het tuintje en de berging tot geregeld.
Een dikke 10 voor het hele team,,

Annemieke
21 dagen geleden

Het KDC team heeft de ontruiming van de ruime éénsgezinswoning en tuin van onze overleden vader heel snel en netjes uitgevoerd. Het contact met Joop in het voortraject verliep prettig en helder. Tijdens de ontruiming was er zo nodig even contact met Jimmy, waardoor er geen misverstanden waren. De andere mensen in het team werkten ook netjes en iedereen was heel beleefd, dat wil je graag in een moeilijke periode. In een dubbele bodem van een kluis werden nog dierbare documenten gevonden die aan ons werden overhandigd, heel fijn. Alle afspraken zijn volledig nagekomen en de vertrekken zijn netjes schoon opgeleverd.
Kortom, een professioneel en betrouwbaar KDC team!

PAUL CARDWELL
7 maanden geleden

Joop and his team did a fantastic job in carrying out my verhuizing and ontruiming. They work really well together with good attention to details and instructions. Even when problems did arise they calmly went about finding a solution. It was a long day but their enthusiasm for the job was always present. A big thankyou to them for their valued help during what is a stressful event.

Rating: 4.2 sterren
5 stemmen